Bij spoed bel
074 242 19 10

 

Heb je een klacht? Blijf er niet mee rondlopen!

Hoe gaan we in onze praktijk om met klachten? Wat kun je doen als je ergens niet tevreden over bent?

Vertel ons wat je dwarszit

Het is belangrijk dat jij je goed voelt bij je verloskundige. Want zwanger zijn is al spannend genoeg. Daarom doen we er alles aan om jou en je kindje goed te begeleiden. Zit je met vragen? Met twijfels? Ben je ergens ontevreden over? Vertel het ons dan. Liefst zo snel mogelijk, maar óók als je er al een tijdje mee rondloopt. Dan praten we er samen over en proberen we er snel iets aan te doen. Misschien kunnen we een misverstand uit de weg ruimen. Of je geruststellen. Of op een manier gaan werken waar jij je prettiger bij voelt.

We maken graag een afspraak voor een gesprek

Het kan gebeuren dat we nét even geen tijd hebben als jij iets met ons wilt bespreken. Dat is vervelend. Maar we vragen je begrip hiervoor. Ons werk is niet altijd goed te plannen. Bevallingen lopen nu eenmaal overal dwars doorheen. We maken graag een aparte afspraak met je. Dan hebben we rustig de tijd om te praten.

Hulp nodig bij het melden van je klacht?

Wij zijn aangesloten bij de KNOV en bij het Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg (CBKZ). Je kunt meer informatie vinden over ondersteuning, advies, bemiddeling of het direct indienen van een klacht via: www.klachtverloskunde.nl of bel 0183 –682829