Bij spoed bel 074 242 19 10

Algemene voorwaarden

Echo’s die je op eigen verzoek laat uitvoeren (waaronder een geslachtsbepaling) worden niet vergoed door de zorgverzekeraar omdat het doel van de echo niet medisch-diagnostisch is. Voor echo’s op eigen verzoek gelden de volgende bepalingen:

  • Alle cliënten worden geacht kennis te hebben genomen van deze algemene voorwaarden, welke te vinden zijn op de website van verloskundigenpraktijk Dora.
  • Een pretecho heeft als doel om mooie en leuke beelden van je ongeboren kindje te laten zien en is op geen enkele wijze medisch-diagnostisch. Er wordt dan ook niet gezocht naar afwijkingen. Mocht de echoscopist het vermoeden hebben een afwijkend echobeeld te zien, dan behoudt de echoscopist zich het recht voor de verloskundige en cliënte in te lichten. Wanneer je dit niet op prijs stelt dien je dit voor aanvang van de echo kenbaar te maken. Indien er een afwijking niet wordt gezien, is verloskundigenpraktijk Dora of de echoscopiste op geen enkele wijze aansprakelijk.
  • Vanaf 14 weken is het mogelijk om een geslachtsbepaling uit te laten voeren. Wanneer de ligging en/of de ontwikkeling van de baby de geslachtsbepaling niet betrouwbaar maakt, dan mag de cliënte kosteloos terugkomen.
  • Bij eventuele geslachtsbepaling kan nooit 100% zekerheid worden gegeven. Verloskundigenpraktijk Dora  of de echoscopiste aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele foutieve beoordeling van het geslacht of de voortvloeiende gemaakte kosten hiervan.
  • Wij geven geen garantie op een geslachtsbepaling, het is een pretecho op eigen risico
  • Onze pretecho’s worden met hoogwaardige apparatuur en met veel zorg en professionaliteit uitgevoerd door een gediplomeerd echoscopist. Ondanks bovenstaande is de kwaliteit van de beeldvorming afhankelijk van de ligging  en beweeglijkheid van het kindje, de locatie van de placenta, de navelstreng, de hoeveelheid vruchtwater en de lichaamsbouw van de moeder. Er kan door verloskundigenpraktijk Dora geen garantie worden gegeven omtrent de kwaliteit van het beeldmateriaal.
  • Restituties zullen niet plaats vinden.
  • Ondanks vele jaren onderzoek en gebruik zijn er tot op heden geen schadelijke effecten bekend bij het gebruik van echografieapparatuur. Verloskundigenpraktijk Dora neemt geen verantwoordelijkheid voor eventuele effecten hiervan op korte of lange termijn
  • De genoemde prijs op de website is inclusief 21% btw.
  • Betaling kan per pin of contant worden voldaan.

Praktische info

De praktijk is 24 uur per dag te bereiken op telefoonnummer: 074-2421910. Voor bevallingen en andere dringende zaken kan ten allen tijde gebeld worden. Heb je vragen die kunnen wachten tot de volgende dag of wil je een afspraak maken of een afspraak verzetten? Onze assistentes zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 12:30 en van 13:00 tot 16:30. Indien wij niet te bereiken zijn door een technische storing, zijn wij voor spoedgevallen altijd te bereiken via het ziekenhuis, telefoonnummer: 088-708 78 78.

Onze diensten

Avondspreekuur!

Iedere week op een wisselende dag.

De 15 weken echo

Jongetje? Meisje? Gewoon nieuwsgierig?

Delden vrijdagochtend

Spreekuur in het gezondheidscentrum.