Bij spoed bel 074 242 19 10

Gefeliciteerd, jullie zijn ouders!

In de eerste week na de bevalling  komen we, meestal 3 tot 4 keer, op huisbezoek om te kijken hoe het met jou, je partner en jullie pasgeboren kindje gaat.

We zijn er voor emotionele ondersteuning en bij lichamelijke klachten ontstaan door of na je bevalling. Ook geven we advies over borst- en flesvoeding waar nodig en beantwoorden we jullie vragen.  We vinden het erg belangrijk om de bevalling na te spreken en te horen hoe jullie hier op terug kijken. We zijn het gewend dat diegene die de bevalling begeleid heeft bij jullie komt om dit te bespreken. Er is ruimte om jullie vragen te stellen en te bespreken hoe jullie het ervaren hebben. Een kraamverzorgende zal jullie deze week in huis begeleiden. Ze doet lichamelijke controles bij jou en je kindje, helpt bij de (borst)voeding en leert jullie alles over de verzorging van jullie zoon of dochter. Samen proberen wij jullie zo goed mogelijk te ondersteunen in deze periode. Wij zijn dan ook altijd telefonisch te bereiken!

Als je wilt weten wat je van je lijf en je kindje kunt verwachten in het kraambed, meld je dan aan voor het 9 maanden plan! Deze stopt niet als je bevallen bent.

Praktische info

De praktijk is 24 uur per dag te bereiken op telefoonnummer: 074-2421910. Voor bevallingen en andere dringende zaken kan ten allen tijde gebeld worden. Heb je vragen die kunnen wachten tot de volgende dag of wil je een afspraak maken of een afspraak verzetten? Onze assistentes zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 12:30 en van 13:00 tot 16:30. Indien wij niet te bereiken zijn door een technische storing, zijn wij voor spoedgevallen altijd te bereiken via het ziekenhuis, telefoonnummer: 088-708 78 78.

Onze diensten

Avondspreekuur!

Iedere week op een wisselende dag.

De 15 weken echo

Jongetje? Meisje? Gewoon nieuwsgierig?

Delden vrijdagochtend

Spreekuur in het gezondheidscentrum.