Bij spoed bel 074 242 19 10

Inloopspreekuur lactatiekundige

Twijfel je over de keuze van voeding voor je baby of heb je andere vragen die je bezighouden, dan is dit lactatiekundig spreekuur misschien iets voor jou. Dit spreekuur is een samenwerkingsverband tussen de verloskundigenpraktijk Dora en Naviva kraamzorg.

Tijdens je zwangerschap, de kraamtijd en daarna kom je het woord “lactatiekundige” regelmatig tegen. Een lactatiekundige is een borstvoedingsspecialist. Borstvoeding geven is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Een beetje hulp of een advies kan soms prettig zijn. Bij verloskundigenpraktijk Dora kun je een afspraak maken met de lactatiekundige van Naviva Kraamzorg. Maak een afspraak via de assistente (dat kan om de 4 weken op de dinsdagochtend).

Elke moeder en kind is uniek en samen met de lactatiekundige kijk je naar je vraag. Natuurlijk mag je ook met z’n tweeën komen. Het kan zijn dat alleen een luisterend oor al voldoende is. Heb je behoefte aan meer tijd of blijkt er een voedingsobservatie nodig, dan kun je een huisconsult afspreken.

Een afspraak tijdens het spreekuur is gratis (max. 15 min.). Heeft je vraag meer tijd nodig, dan worden er kosten in rekening gebracht. Voor meer informatie kun je terecht op www.naviva.nl

Check ook de polis van je zorgverzekeraar. Daarin lees je of de kosten van de lactatiekundige worden vergoed.

Bij twijfel of vragen tijdens de zwangerschap, kraamtijd en de gehele borstvoedingsperiode is de lactatiekundige ook telefonisch te bereiken. Afhankelijk van je vraag kan er ook een huisconsult plaatsvinden. (088 – 7777 680).

Praktische info

De praktijk is 24 uur per dag te bereiken op telefoonnummer: 074-2421910. Voor bevallingen en andere dringende zaken kan ten allen tijde gebeld worden. Heb je vragen die kunnen wachten tot de volgende dag of wil je een afspraak maken of een afspraak verzetten? Onze assistentes zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 12:30 en van 13:00 tot 16:30. Indien wij niet te bereiken zijn door een technische storing, zijn wij voor spoedgevallen altijd te bereiken via het ziekenhuis, telefoonnummer: 088-708 78 78.

Onze diensten

Avondspreekuur!

Iedere week op een wisselende dag.

De 15 weken echo

Jongetje? Meisje? Gewoon nieuwsgierig?

Delden vrijdagochtend

Spreekuur in het gezondheidscentrum.